Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor som finns inom mig


KAN MAN ?

Kan man sakna det man aldrig haft
aldrig fått?

Kan man längta efter det som är
ouppnåeligt?

Kan man med sina tankar, kunna
få känna glädje och ljus?

Ett barfotabarn utan barndom
är det så jag känner?

Vart tog allt det som sägs ska
vara så vackert vägen?

Det är frågor utan svar
mina tankar när kvällen
snart övergår i natt



anits 13 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-13 23:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag i mig.
2010-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Man kan.

Fint att du inte tappat ditt ord och din papperslapp.
2010-07-14

  Eva Helene VIP
Ett stort vemod förmedlar du.
2010-07-14

  Catharina Edin VIP
'ett barfotabarn utan barndom' - så sorgligt det låter -
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP