Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skönt att sitta ute och se regnet falla ner


SÅ BLEV DET LITE SVALKA, ÄNTLIGEN!!!

Så kom det då, regnet
molnen tornade upp sig

Jag kände dom första
regndropparna

Så kom mullret, regnet
började ösa ner

Jag satte mig ute på altanen
njöt av svalkan som regnet
förde med sig

Så kom den första blixten
men jag satt kvar

Satt och såg det fyrverkeri
som ovädret förde med sig

Så hörde jag brandsignalen
inte konstigt så torr som marken
blivit denna vara sommar

Kaffe det hade gjort i ordning
haft på termosen, när jag såg
vad det skulle bli för väder

Jag satt där läste, skrev, bara
såg på det som hände runt om

Men så kom blixten lite för nära
så jag plockade hop mina saker
och gick in

Men varmt är den, det dröjer
säkert innan all värme i huset
försvinner






anits 13 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-13 23:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väntar på regnet till min bygd. Det har just mulnat på så jag lever på hoppet.
2010-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Längtar efter åska och spöregn.
2010-07-14

    ej medlem längre
Härligt, skicka gärna hit lite av regnet...
2010-07-14

  Eva Helene VIP
Har äntligen fått uppleva detsamma som du, befriande!
2010-07-14

  Catharina Edin VIP
Låter så skönt att man blir avis här i smältugnen!
2010-07-14

    sajo
brandsignalen var larm till vårdcentralen där larmet löser ut i det fuktiga vädret. Men ovädret har verkligen ställt till det på sina håll.

Skönt med regnet och att kunna andas lite bättre.....

Gillar din text.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP