Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill inte kalla den här haiku, när jag inte är säker på stavelserna


BLOMMOR

de gula blommor

vackrare än rosorna

de har fångat mig




anits 13 juli 2010




Bunden vers av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-14 00:13



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
De vackra blommorna heter praktlysing tror jag. Ett passande namn.
Fin haiku!
2010-07-14

  Catharina Edin VIP
Det är rätt (5-7-5); det är en fin haiku! Sommarblommor är de skönsta blommorna.
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP