Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU FINNS

du finns här nu

i mitt hjärtas stora rum

i mina drömmar




anits 13 juli 2010




Bunden vers av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-14 00:14



Bookmark and Share


  poetryGirl
så vackert...!
2010-07-14

  tom boreland
jo då
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP