Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömma det är tillåtet och det är gratis så det jag gör med dessa rader


VID HAVET

Vad skulle jag göra där?

Vid havet

Doppa mina varma fötter
i det salta vattnet

Vid havet

Sitta på en filt på stranden
se bort mot horisonten
det skulle jag gärna vilja göra

Vid havet

Blunda känna tystnaden
lyssna till vågornas brus

Vid havet

När kvällen kommer
sitta på en klippa
högt över havet
se det börja skymma

Vid havet

Se hur himmel och
hav möts
långt där borta
vid horisontens
rand

Vid havet




anits 14 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-14 18:42



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En vacker blå dröm!
2010-07-14

  Catharina Edin VIP
Jag håller med; drömmer också om havet och horisonten!
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP