Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa händelser är svåra att glömma


NÄR DÖRREN ÄR STÄNGD

Jag skulle hålla tyst

TIGA

Inte ett ord fick komma
över mina läppar

OM

Det mot förmodan skulle
göra det



Kunde du inte garantera
vad som skulle kunna

Hända

När dörren stängts och
blivit låst

SAKER

som jag tyckte om att ha framme
att ta på, att se på

DOM

Stoppade du ner i en kasse
arg som ett bi

SEN

Gick du ut

SNABBT

Som en iller, tog jag kassen
gömde den, där bara jag
kunde finna den

DU

Frågade aldrig efter den
glömde kanske vad du
hade gjort

NÄR

Du gick ut i din

"SNICKARVERKSTAD"




anits 14 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-14 19:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Eva Helene
2010-07-15

    Noomi
intensiv
och läskig
mycket bra
2010-07-14

  Eva Helene VIP
Ett mycket destruktivt förhållande med en man som absolut inte var värd en kvinna som du (och inte någon annan kvinna heller). Skönt att du är fri från honom!
2010-07-14

  Catharina Edin VIP
Detta låter ju riktigt läskigt -
2010-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP