Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasibladder anno 2008


Månens ljus

I drömmarna är allt möjligt

Till och med det omöjliga

Försöker fånga månens strålar

Ger mig sjuttan på att lyckas

En månstråle i en glasburk

Lyser upp mitt sovrum

Lyser upp mitt liv

Lossar på locket

Månens kraft förenar sig med mitt hjärta

En känsla

Av lycka

Av frid

Sprider sig genom hela mig






Men.......

Aldrig kommer jag kunna fånga en stråle av månens ljus

Aldrig få känna den totala lyckan..

men drömmarna finns där...

Och dom kan ingen ta ifrån mig..




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-14 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman