Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trösande ord kom idag från en vän


TACK

Tack för dom tröstande orden du gav
orden som talade om för mig, att jag
kan, och ska stå på mig

Tack för orden som gav mig självkänslan
tron på mig själv tillbaka

Tack för att du tänker på mig, känner när
jag har det svårt och tungt

Jag är tacksam för och hur du förklarade
för mig, hur jag ska göra för att kunna
bo kvar, när min inkomst minskar med
många tusen kronor

Om bilen som är min frihet, den ska jag
hålla hårt i, det var vad du sa till mig, om
inte jag har den, blir friheten att komma
ut i naturen svår

Nu vet jag lite mer hur mitt liv kommer
att bli när augustimånad tar sin början
det är inte långt dit

Jag lovade dig att försöka, att inte oroa
mig, det är inte lätt, men jag ska göra så
gott jag kan





anits 14 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-14 23:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart med sådana vänner.
2010-07-15

  Eva Helene VIP
En sådan vän är guld värd!
2010-07-15

  aol
en ömsint skrift från hjärtat
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP