Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några ord från ett krossat hjärta..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Du finns här och det är så mycket jag vill.
Men det är så lätt, allt med dig är så jävla chill.

Alldeles nyss var du en främling som inte fanns.
Du kom in i mitt liv och fick mig ur balans.
Och jag vet inte hur, men jag fick en chans.

Jag var så lycklig och glad.
Att jag med dig spenderade min dag.
Alltid, alltid, alltid du och jag.

Något hände. Kanske tog jag chansen ej.
Du säger något om att du inte längre vill ha mig.
Allt är slut, jag dör, jag klarar mig inte utan dig.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Mitt hjärta är borta och allt står still.
De säger att det går över men det är inget jag vill.

Jag vet inte längre om jag kan lita på mina sinnen.
Det enda jag har kvar från dig är ju suddiga minnen.
För snart eldar jag upp dina blommiga nattlinnen.




Fri vers av höstlöv
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstlöv