Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte gränslös?

på något sätt här jag kommit över en gräns.
förut var det vi.
nu är det jag.
fast inte densamma.
jag går framåt ändå.

tittar tillbaka på dig ibland och minns.
fastän jag inte får.
det var nog mycket som inte var bra.
men allt jag kan minnas är det fina.
och din doft.

det var längesedan nu. du är borta.
levande, men inte för mig.
kanske finns du inte?
vad vet jag?

jag tror att du har det bra.
men vad vet jag?
jag saknar dig.
men jag går framåt ändå.




Fri vers av höstlöv
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstlöv