Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett slags inre misslyckande?

även om du är flera länder ifrån mig
och även om du gjort klart att du inte vill ha mig
och även om du har behandlat mig så illa
och även om jag är så fruktansvärt arg och besviken på dig
så saknar jag dig, så oerhört mycket.




Fri vers av höstlöv
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstlöv