Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningar

 

 

i gläntan finns

det som inte är

 igenkännandets

 

genklang




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 13:58



Bookmark and Share


  noname_realmind
Fin...
2010-07-18

    Mejja
Genljuder vackert livet!
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth