Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den finns inom mig


EN LÄNGTAN

En längtan så stor, så stark

En rädsla ännu större

Jag har valt mitt liv

Ensamheten känns rätt

Just nu

När rädslan slåpper

Kanske jag är beredd

Att släppa in någon

I mitt liv

Jag vet och känner

Att ensam är inte alltid

Stark




anits 15 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-15 18:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt har sin tid.

"Man säger att ensam är fri
Den frie lär vara den starke
Men du och jag är ändå vi
Och jorden får blommande marker
Och nätterna skimrar av bloss
bara för oss..."
2010-07-16

  Bibbi VIP
"Allting har sin tid" Predikaren 3:1
2010-07-15

  Catharina Edin VIP
En betraktelse av självet, i ett försonande ljus -
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP