Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Er

Med en stor eftertanke

tågade jag iväg

ställde mig åt sidan

väntade

väntade in

såg de röda ljusen försvinna

i kurvan

Började springa

när spårljusen klättrade

upp över träden

påminde mig om er existens.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon