Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag nu

Din mascara och te

och regnet

har bromsat oss

Lugnet sluter sig

tätt intill och

jag lyssnar på dig

Du,

lyssnar på hipsters

i raybans

Jag försöker att sluka

den tid som gått

Försöker att kompromissa

Försöker att teckna med ord

en färglös epok;

ur vilken du tog mig,

ut ur detta silvriga töcken

kom jag

till dig.

Här är jag nu




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon