Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans i sanden

Figurer i solen

som smälter

En slags plågsam

reinkarnation

Omgivningen som sakta

försvinner och

blir dold

för oss

Glassätare,

skrikande

barn och deras familjer

alla är de gömda

i dimman när

Du och jag

blir ett tillsammans

i sanden.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-07-16 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon