Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa saker måste jag ha på, trots att det blir varmt och mycket jobbigt


VÄRME

min armsrumpa den

är genomblöt och svettig

måste sitta kvar



anits 16 juli 2010




Bunden vers av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-16 15:25



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket innehåll i få rader - man känner känslan .....och obehaget ...
2010-07-16

  Bibbi VIP
Så ock stödstrumporna för min del:-)
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP