Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värmen gör mig trött och illamående


GNÄLL ELLER INTE ?

det är kväll, snart natt
det är varmt, jag är trött

men det är svårt att koppla
av, för att gå till sängs

värmen

den gör det svårt att komma
till ro, en stund ute på altanen

svalkar av mig lite, en kall dusch
hjälper en stund

jag vet jag ska inte gnälla, det
gjorde jag i vintras, då var det
kylan som var för mycket

nu är det värmen, det verkar
aldrig vara lagomt, i vårt lagoma
land Sverige




anits 16 juli 2010








Fri vers av anits VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-16 23:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superfin bild!

I dag är det verkligen för varmt.
Och när JAG klagar på värmen så är det verkligen berättigat!
Jag har annars alltid klagat på folk som klagat på värmen...
2010-07-17

    sajo
Nej vi sa i torsdags då det var skyfall i Ludvika att det kan aldrig vara lite lagom av värmen och regnet.

Ett fint stilla regn på natten och cirka 20-22 på dagarna, perfekt och lagom. Men man kan undra om det är klimatförändringar.....

Bra skriven text.
2010-07-17

    Ken Cassel
Så är det Stina!
Vi kan tyvärr inte välja vilken lagom tempratur som vi vill ha
Och idag ska det bli ännu en varm dag över Stockholm
Och när jag tittar ut så kan jag inte se ett endaste moln på himmelen
Så 28 grader varmt ska det visst bli klockan två

Kramar!

Ken
2010-07-17

  Catharina Edin VIP
Detta är värre än kyla - kyla blir man åtminstone inte sjuk av!
2010-07-17

  Eva Helene VIP
Nej, här i lagomlandet är det inte alltid lagom . . .
2010-07-17

  aol
ja hellre värme än iskyla, bra skriftat vännen,
2010-07-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP