Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se 'Twin Peaks' Julee Cruise-"Into the night": http://www.youtube.com/watch?v=1IELq-qJ5KI&feature=related


Tanklös som tidvatten

Evig som tidvattnet
sköljer du över
hennes hud fram
och åter

inuti hennes hjärta
vill solen le även
då himlen
gråter

hon har lindat
sin kärlek evig
inuti din famn
skickat en ängel
att vaka runt
ditt väsen vid
varje obevakad
hamn

tanklös som tidvatten
är den kärlek som
leker i natten
en ung kvinna
åtrår dig

ja
just dig

hon leker med tankar
som i mörker ankrar
och hon kommer så
djupt inifrån
att hennes kropp
slutar att andas
tar din kropp till lån
medan hon förvandlas

en kaskad av skönhet
kastar sig över stup
rasar genom din kropp
rakt in i dina ögons
juvelbeströdda djup






Fri vers (Modernistisk dikt) av SeXara
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-17 00:13



Bookmark and Share


  PPQ
tack gode gud för att jag har dig som favvo så jag aldrig missar något du skriver
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara