Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen behöver läsa mina ord


JAG KRÄVER INTE

Jag kräver inte av någon
att mina texter ska bli lästa


Det är frivilligt, den som inte
tycker om det jag skriver


Men ändå läser, så behövs
inga kommentarer


Dom är jag gärna utan
för skrivandet är terapi
och mycket viktigt för mig


Om jag kallar mina alster
dikter eller inte, det är upp
till mig


Jag älskar att skriva, tänker
inte sluta för att, någon
ifrågasätter vad jag kallar
det jag skriver


Men jag kan inte låta bli
att erkänna att jag blir
ledsen





anits 17 juli 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-17 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skriv bara.
Jag förstår hur du känner.
Upplever ofta samma sak.
Anledningen till att jag inte har hunnit med att kommentera vet du ju om.
2010-07-19

  Bibbi VIP
Känner igen mig i detta så väl.

Massor av applåder!
2010-07-18

    ej medlem längre
Var och en skriver på sitt sätt, alla är vi olika! Jag gillar dina texter och läser dem så mycket jag hinner....
2010-07-18

  Eva Helene VIP
Instämmer i det som Catharina skriver nedan!
2010-07-17

  poetryGirl
Du har rätt Anits

Här kom åskan nu så svår att gotland har varit strömlöst hela dan o det regnar än
2010-07-17

  Catharina Edin VIP
Jag blev också ledsen när jag såg den där kommentaren. Du skriver ju prosapoesi, ser inte den där personen det???
Så onödigt att vara dum i sin kommentar, och den var inte ens konstruktiv; bara dum.
Vi som läser dig tycker mycket om det du skriver!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP