Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror jag, tralala

 

Jag vet att det finns andra

böcker

att läsa.

 

Det finns andra

sätt

att göra.

 

Andra

tankar

att tänka.

 

Det kan fortfarande vara

tryggt.

 

Fortfarande vara

galenskap.

 

Vara

jag.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-18 10:19



Bookmark and Share


  Anna*
Javisst! Fint nynnat ... sjung ut!
2010-07-19

  Caprice! VIP
Ja, det kan det! På't bara - slå oss med häpnad! ;-)
Bra titel också, lockar in läsaren.
2010-07-18

  Catharina Edin VIP
Omväxling, förändring - det är en bra sak, nästan en förutsättning.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke