Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Josie, en jättegod kattmamma!


Till Josie

Du vackra mamma
aldrig sviktar din vaka
till skydd av de små




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-18 20:20



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så fint du skrivit! Du har verkligen en stor kärleksfullt hjärta och är en sann djurvän.
2010-07-18

  Stefan Höglund
Sann kärlek.
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten