Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar kan man ha, drömmar är bra att ha då har man alltid något att längta och vänta på


DRÖMMAR

Drömmar, det finns så många drömmar
drömmar som bara är drömmar, blir aldrig
något annat än drömmar

Så finns det drömmar, som jag gärna vill
ska bli mer än drömmar, men så kommer
en ängslan, törs jag förverkliga min stora
dröm

En av mina drömmar är havet, den drömmen
har varit så stor, så länge, visst, jag var vid
havet för två år sedan, men det blev inte som
jag tänkt mig och som jag önskade

Klippan jag längtat till att få sitta på, den fanns
men jag kom inte dit, det kom alltid något annat
i vägen, som var viktigare, inte för mig, men för
andra

Jag vet, jag känner och vill en dag är jag där,
och då kommer inget att hindra mig, blir det
inte i sommar som jag så gärna vill, så kommer
det en sommar om ett år igen, då ska jag sitta
där, se min långa dröm gå i uppfyllelse

Så är det drömmen om dig, som vill vara min
allra käraste vän, den drömmen har jag, men
är rädd och ängslig, en aning för blyg att släppa
någon nära, så nära som jag vill

Mina drömmar finns både när jag är vaken
och när jag sover, har så länge väntat att
uppleva havet, sittande på en klippa se ut
över horisonten, inom mig vet jag att det
är vackert mycket vackert

Så var det du som kanske vill vara min vän
som kan älska mig för den jag är, med alla
mina fel och brister, rädslan för närhet är
något jag vill kasta bort

Men det är aldrig så enkelt, det är så mycket
som måste stämma, men kanske en dag, kan
allt bli verklighet, jag finner den handen jag
drömt om så länge, och som passar så bra
i min





anits 17 juli 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-19 00:11



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Drömmen är vår näring att se framåt och leva ut våra önskningar. Dröm vidare för att en dag uppleva det.

Fint skrivet.
2010-07-19

  Larz Gustafsson VIP
För mig har havet blivit nästan som en vallfartsort.
Nej, jag lägger inga religiösa eller teologiska aspekter i det hela. Men jag återvänder dit minst en gång per år.
Jag bor vid kusten, men har ändå en bit ut till klipporna och havet.
2010-07-19

  Gawain
Drömmar är viktiga saker. Mycket smakfullt skrivet,,
2010-07-19

  Lars Hedlin
Hoppas hoppas ....
2010-07-19

  aol
hoppas din önskan går i uppfyllelse,
vackert skriftat vännen,
2010-07-19

  Catharina Edin VIP
Dina drömmar är stora och samtidigt anspråkslösa. Jag hoppas du finner det du vill finna.
2010-07-19

  Bibbi VIP
Hoppas önskar och beder att Din önskan ska gå i uppfyllelse.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP