Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satellit


Önskar att dina tankebanor

och mina

inte åkte runt som två parallella satelliter

i en bana runt jorden

nära

men

utan att någonsin riktigt mötas



(Inom den klassiska fysiken är en grundprincip att ett föremål fortsätter röra sig i samma riktning och med samma hastighet om det inte påverkas av någon kraft)






Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-19 00:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin metafor! Talande!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP