Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kan vara en hamn om hon blir hittad

 

Livet...


som en berättelse
med sanna ord
som svårt lämnar
spända läppars
hägn och skydd


Talets villervalla
som söker sin hamn
genom rop i vinden


Rörelsen
när den
briljerar
och vänder  

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-25 00:20



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Såå underbart skaldat!!
Berör, beströr, hjärtats inre trädgård!!
Applåder o Bo-Märke
KB
2016-03-16

  mike irow
Fin doften ...av Zen - min gillande stil---tycker om
2016-02-29

  Lena Själsöga Keijser
livet
rörelsen

dina ord griper om
din stämma är ödmjuk

du berör
2016-02-25

    Max Poisé
Helt klart!
Älskade denna text!
2016-02-25

    ej medlem längre
Vacker berörande text
Mvh annokas

2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP