Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själ

Igår såg jag

min tilltänkta själ

Det var en föreställning;

jag gav den färg

och form, till och med

ett ljud

strömmade

ifrån dess mitt

Ett eko som studsade

fram och tillbaka

i källaren. Förvånad

var den nog därtill

Denna ljusskygga gestalt

som konfronterades

med ljuset av dagen




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon