Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20

Snubblande ord
som cementerar att jag
stått på andra sidan
alldeles för länge nu.
Väntat in ännu en last
med ytterligare lite
väntan.
När ljuset skenade in på stationen
satte jag tjugo år
i halsen.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon