Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leken

En lek som står över alla andra

En lek som egentligen inte är någon lek

En lek som kan krossa hjärta

En lek som sätter människors känslor i spinn

Den underbaraste känslan i världen

Den grymmaste känslan i världen



KÄRLEKEN....




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman