Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny dag, trött på värmen, som gör mig illamående


EN NY DAG

En ny dag har jag vaknat upp till
nya möjligheter

Vad ska gör av den nya tid jag fått
ska jag skriva hela dagen

Om inte solen lyser så starkt, är så
het kanske jag rensa bort allt ogräs som
växer och frodas mellan plattorna på
min härliga uteplats

Jag kanske ska läsa, mina ögon orkar
inte så mycket innan allt blir grumligt

Sticka kanske på tröjan jag började
med här om dagen

Teckna det var det länge sedan jag gjorde
rita mina bänkar och träd, det är det jag
gör när jag försöker teckna

Ta bilen åka till en vacker plats, ta med
kameran, ta vackra bilder på naturen

Baka det behöver jag verkligen göra, men
är det varmt, då är det lika bra att vänta
tills en dag när solen och värmen tar ledigt

En ny dag nya möjligheter, ett oskrivet blad
i min egen historia



anits 29 juli 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-20 08:39



Bookmark and Share


  Anna*
Just det andrummet då dagen randas och fortfarande är oskrivet ger oändliga möjligheter. Hoppas att du fyllde dagen med något av det trevliga :-)
2010-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt med sådana dagar, men svalka är att föredra framför den extrema värmen.
2010-07-20

  Eva Helene VIP
En dag med flera valmöjligheter, men strunta i ogräset - i värmen!
2010-07-20

  Bibbi VIP
Hoppas Du väljer något riktigt roligt att göra för denna dag.Kram!
2010-07-20

  Catharina Edin VIP
Ännu en dag och en chans att återuppfinna sig. Och ta nya tag.
Finstämt skrivet.
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP