Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I öppen beskådan

 

Så olika vägar,

arternas öden

med drömmar

om en fantasi

.

Förstorad

tills dess mening

och utgång

inte går att greppa

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-09 20:47



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Så stora är drömmarna, så känner jag -
2010-11-09

  Måna N. Berger
Det kanske blir så när man kommer drömmen alltför nära..
2010-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Drömmen kan bli ett gissel ibland. Just på grund av sin egen ouppnåelighet.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP