Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En saknad som gör ont.


Jag saknar dig

Din röst ekar fortfarande i mig.
Den kramar mig, skyddar mig från allt ont.
Det klingar, sjunger de orden jag saknar
Orden finns kvar
Minnet finns kvar
Men det suddas ut bit för bit
blir mindre och mindre.
Jag önskar att det var verklighet
Jag saknar dig

Bilden ser mig, ler åt mig.
Du ser när jag gråter, lägger din hand i min.
Bilden finns kvar, minnet finns kvar
men det suddas ut bit för bit
blir mindre och mindre

Jag önskar att det fortfarande var verklighet.
Jag saknar dig!

//Johanna Dorina




Fri vers av Dorina
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-20 18:52



Bookmark and Share


  sT
fint! (:
2010-07-20

  Nina Nightwish VIP
Känner din saknad ända in i mitt hjärta, mycket fint skrivet
2010-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina