Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blodbrist


Isolering

Dagen där utanför fönstret går obemärkt förbi.
Jag ser aldrig dagens ljus.
Känner aldrig solens strålar mot min hud.
Jag dansar aldrig i regnet som vräker ner.

Jag sitter inne under en filt
och obemärkt går dagen förbi.

// Dorina




Fri vers av Dorina
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-28 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina