Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


dansar på rosa moln.

Varför känns allt så konstigt?
Du är inte samma person.

Men jag älskar dig vem du än är<3

Jag saknar din närhet <3 bara att få krama om dig gör mig glad :)
Du får mig att skratta när jag hellst bara vill gråta..

Du är underbar och jag är kär som aldrig förr




Fri vers av Dorina
Läst 288 gånger
Publicerad 2011-08-19 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina