Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning på "Jag ska visa er att jag kan, men det blir inte imorgon"


Jag har satt ner foten och Slagit ifrån

Jag sa för länge sen att jag skulle visa er.
Tiden är inne nu att sätta ner foten och slå ifrån.

Slå ifrån för min rätt att leva.
Min rätt att vara människa.
Jag är inte längre ett objekt.

Vill inte vara fången bakom låsta dörrar.
Vill inte vandra planlöst genom ödsliga korridorer, nerdrogad av olika piller och era ögon ständigt vakande.

Jag vill vara fri.
Kunna leva och stå på egna ben.

Jag är inte längre bakom låsta dörrar.
Drogdimman som täckte mina ögon är borta.


Jag har satt ner foten
och slagit ifrån

// Dorina




Fri vers av Dorina
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-10-28 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina