Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget direkt sammanhängande. skrev bara ner det som först kom upp i mitt huvud. men det stämmer ändå på mig


Hitta mig själv

Jag vet inte vem jag är längre
Eller vart jag ska

Jag går runt som i en dimma och irrar runt på mörka gator

Med drogerna i blodet känner jag.
Men ändå irrar jag runt som om jag hade en kniv mot strupen.

Med sönderskurna armar och en flaska i handen letar jag efter mig själv.
Men hur jag än letar kan jag inte hitta mig själv igen.

jag såg dig ur döda drömmar





Fri vers av Dorina
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-07 07:30



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Ja det här att hitta sig själv tar sin tid.
Starkt och en rak förmedlande känsla i närvaro!
2013-10-31

  Suss Petersson
Stark text...,ett rop på hjälp.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina