Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött-het

 

 

Min hjärna är trött,

kroppen likaså.

 

Kanske jag skulle till sängen gå?

 

Men varför stressa,

bättre ligga i soffan och pressa.

 

Somnar gör man ju ändå!




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-20 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP