Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom när jag satt här var på väg att släcka ner


TANKAR NÄR NATTEN TAR SIN BÖRJAN

kvällen ger mig svalka
det öppna fönstret är nu stängt
en lampa lyser, karlavagnen finns
i mina öron

morgonen som började så oroligt
blev under dagen bättre och bättre

solen har inte visats sig så mycket
men när den kom då var den het
brände så i mitt ansikte på mina be

kaffe ute på altanen smakar alltid bra
det fick det bli senare, efter besök i affär
och på vårdcentral

en eftermiddags lur, det tog jag mig
kände att det behövdes, och det gjorde
mig riktigt gott

så matlagningen den gick i rasande fart
även idag dukade jag på köksbordet
och satt sen kvar där åt min mat

kvällen har gått sin gilla gång, lite teve
lite skriva, stickningen den tog jag fram
och där ligger den kvar

nu närmar sig natten, jag ska logga ut
släcka lampan gå till sängs och försöka
sova, bättre än natten som var, det hoppas
jag på nu när natten är här

jag glömmer inte att imorgon är en annan dag
med nya utmaningar, nya möjligheter, det är
fortsättningen på livet





anits 20 juli 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-20 23:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för fin läsning...
2010-07-21

  Elaine.S VIP
"jag glömmer inte att imorgon är en annan dag
med nya utmaningar, nya möjligheter, det är
fortsättningen på livet"

Du har förmågan att se det som är viktigt i livet...
2010-07-21

  Larz Gustafsson VIP
"Here comes the night"

En skön dag.
Jag har börjat uppskatta kvällarna mer & mer.
2010-07-21

  Eaglemountains VIP
Tack för denna berättelse och jag önskar Dig en fin kommande dag .....
2010-07-21

  Eva Helene VIP
Karlavagnen är ett bra radioprogram att varva ner till.
Du förmedlar ro.
2010-07-21

  Anna*
Så skönt och hoppas att du fick en god natts sömn!
2010-07-21

  aol
sov gott ja så gå livet
2010-07-21

  Bibbi VIP
Tack för detta och hoppas att Du får sova riktigt gott.

Varm kram!//Bibbi
2010-07-21

  Catharina Edin VIP
Sov gott säger jag - ses imorgon!
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP