Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnade till en sång, som grep tag i mig det var då jag förstod, vem som finns nära


INTE ENSAM

jag kände att du satt där nära, nära intill mig
känslan är så overklig, men jag vet att den är sann

du har sänt mig en hälsning, det känns i min själ,
det gör inte ont, det är så gott att känna, att jag inte
är ensam

jag tror du lyssnar, hör hur jag pratar för mig själv
lyssnade någon, gick snart rykten att jag är nog en
anining galen

att leva känna att du finns så nära, nära intill
är en gåva som sänts till mig, som jag gömmer
djupt i mitt hjärta

att så också förstå, att det är just du, finns här
nära, nära intill mig, tog tid, lång tid, men nu
vet jag, känner mig nära, nära intill dig




anits 21 juli 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-21 13:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar tillit och förtröstan.
2010-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin bild.
Med Jesus är man aldrig ensam.
2010-07-21

  Eva Helene VIP
Tryggt och tillitsfullt!
2010-07-21

  Catharina Edin VIP
Ja, så nära, och så fint.
2010-07-21

  Lars Hedlin
Vackert....
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP