Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skiljas åt

Älskade lilla underbara varelse
Du är nu, du är på, du är allt
hela tiden
Helt enkelt oemotståndlig
Och jag
jag ser ut som en supersöt prinsessa
när du tar kort

Jag är din stora kärlek
några korta sekunder till
Jag vet att vi ska skiljas åt snart
Jag vet det
när jag luktar på ditt sommarhår
där du sitter
hopkrupen i min famn
i din lilla fyråringskropp
Men du vet inte det än
Du bara är
Hela tiden




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-21 02:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin
2010-07-22

  mare VIP
Vacker...känslostark dikt..
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP