Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens rand!

En doft som förnimms
en känsla som blev kvar

Styrkan att ta mig dit jag vill
och minnas allt som varit fint

Försöker se framåt men fastnar lätt i tiden
jag lättar ankar, bara för en liten stund

Jag bara finns
för det sanna och väna




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-21 13:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert skrivet...
2010-07-26

  Nasrin
Vacker och mycket berörande!!!
2010-07-23

  Junitvillingen
Att lätta ankar kan behövas emellanåt...kanske blir vägen något lättare att vandra då. *Kram* och tack för fin, berörande läsning:-)
2010-07-22

  anits VIP
Vackert och berörande
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin