Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Det enkla i sin rikdom gav henne grund
och utrymme

naturens rörelse och vindens röst
fick horisontens stängda linje
att vika upp en kant och sträcka ut en gåva
av sällsamhet

som reflekterades i hennes
öppna ögon




Fri vers av Elwania
Läst 290 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-21 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin startparadox,härlig rytm och en mening som jag troligen måste snatta"sträcka ut en gåva av sällsamhet" -mycket fin denna text!
2010-11-06

    ej medlem längre
Tycker om!:)
2010-08-25

  Miss Mod
Att bara få finnas, fin text.
2010-08-20

    ej medlem längre
Läsgod
nupoesi
där skeendet
bjuds
läsaren
som egen
möjlighet
2010-07-25

  Feminaz
Strofer mättade av guldstoff-gillas!
2010-07-24

  aol
enkelt en evighet av vackerhet
2010-07-21

  Vortex
Et harmonisk lite stykke, i all sin enkelhet. Jeg skimter glimt av evighet og akk så verdifull innsikt der inne. En samling av ord, dette.
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania