Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens land

Kudden sjunger mitt namn

Täcket sträcker ut sina armar mot mig

Madrassen ser extra mjuk ut

Kanske är det tid att närma sig sängen

Ta ett stag ner i medvetslöshetens förlovade land

Ett steg ut i natten med alla sinnen avkopplade

Kroppen helt avslappnad

Ta ett steg in i drömmarnas land

God natt världen

Hej mitt undermedvetna




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-21 23:00



Bookmark and Share


  Amorina
Sov så gott! Jag längtade till sängen när jag läste. :)
2010-07-22

  Gawain
Yay! Så skönt Zzzz...

Sömn är fest ;)
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman