Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stål-ar eller magnecyl av järnverk

Det morrar från fabriken
bakom huset där jag bor
fönsterglasen skallrar
men det ger jobb till
män i skor
Och kvinnorna förståss
gör ju samma jobb de med
även om de måste slåss
för sin lön och att bli sedd





Fri vers av prima donna
Läst 259 gånger
Publicerad 2011-03-26 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna