Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det sommar

Njuter av sommaren
efter kylan kom äntligen värmen
efterlängtad
varenda por
suger in det tid som är
av värme och ljus
dofter
det är underbart att leva
i detta nu

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-23 00:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig dikt! Detta nu! :)
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP