Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa

En resa
i minnenas bibliotek
tillbaka till det som en gång var vardag

Så länge sedan
men ändå så nära

Igenkännande men ändå inte
mycket har förändrats

Märkligt är det dock
att känna igen varenda vrå och minnas
att där har jag gått

En gång var det mitt liv....

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-23 00:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Livet är ständigt i rörelse....så rätt det du skriver..
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP