Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller

Det första björklövet föll idag
singlade ner i en fager dans
och nådde marken
precis framför mina sandalklädda fötter
Jag tog upp det
lade mina läppar tätt intill
försökte blåsa liv i det igen
kramade det försiktigt i min hand
för att få in värme i det
hålla kvar livet ett tag till

andas lilla löv
bort gula färg
björken står ännu kvar
du behöver inte falla än
jag vill inte bära strumpor redan nu




Prosa av Lindalou
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-23 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou