Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvällen är fylld av ro och stillhet


FREDAGKVÄLL 23 JULI 2010

Det är kväll jag ser ut genom fönstret
himlen är så vacker, så många färger
dom vita molnen, den blå himlen med
den rosa bakgrunden

Klockan är strax efter tjugutvå, det börjar
redan skymma lite grann, men än är ljuset
så där vackert, som det bara kan vara en
sommarkväll i juli

Det är tyst ute, ingen rörelse på vägen
inte mycket bilar denna fredag kväll i juli
det är vackert att se hur molnen vandrar
på himlen

Ute är det bara tio grader nu, det är stor
skillnad mot det var för ett par kvällar sedan
när det var tjugofemgrader vid midnatt

Jag ser ut i kvällen, det är vindstilla, fåglarna
har tystnat lagt sig till ro för natten, för att
tidigt i morgon sjunga sina sånger, när dom
väcker mig

Jag ska sticka en stund till, se färdigt filmen
som är lite otäck, men bra och spännande
i morgon är det lördag, en ny dag, som jag
hoppas blir bättre än den som nu gått





anits 23 juli 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-23 23:45



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint du beskriver den vackra sommarkvällen!
2010-07-24

  aol
bra fångar du ögonblicken
2010-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Nu saknar jag värmen...
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP