Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en underbar lördag kväll blev det för mig


KONSERT

En konsert som jag nästen inte kan beskriva
så fantastiskt, en röst som fyller hela kyrkan
med liv

En kväll med sång och musik, som kommer
att följa mig länge, mycket länge

En pianist som med sina fingrar på pianot, som
får mig att rysa med sitt magiska spel

Dessa två fick det att vara alldeles tyst, när dom
sjöng och spelade, så brukar det inte alltid vara

Det händer att det finns någon som måste prata
som har viktiga saker att säga, mitt under konserten

Men inte i kväll, då hände inte något sådant, alla var
vi förtrollade av kvinnan med den underbara rösten

En kväll att minnas, tänka tillbaka på, när vemodet
sorgen och smärtan, vill ta över mitt liv

Då får jag sätta mig ner, tänka tillbaka på juli kvällen
när kyrkan fylldes av underbara magiska toner, en ensam
kvinnas vackra röst förtrollade alla, som hittat dit




anits 25 juli 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-25 18:03



Bookmark and Share


  Maria T
En fantastisk kväll
med sång och musik
2010-07-26

  Eva Helene VIP
Tänk att till och med pratmakarna tystnade, då var det säkert helt magiskt.
2010-07-25

  Catharina Edin VIP
En sådan fin kväll, och fin text!
2010-07-25

  Bibbi VIP
Låter helt underbart.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP