Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havandskapets avigsidor


Havande nr 2

En havande kvinna
är det skönaste
verkligheten är grym
själavårdare går före
friskvårdare
mongolida Cp
smolk i bägaren
havandskapets skönhet
är skör




Fri vers av owe skogström
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-25 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

owe skogström