Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allsång på Ekshärads bygdegård i Värmland. \"Att ljuga är fult, narres går bra !\" Humorn är livets krydda.


Min längtan

Min längtan


Min längtan efter sommar nätterna
ljuset tystnaden
glesbygdsstödet myggen
Under 7 år har jag drömt om Elin
blommor under kudden
kommer hon över ängarna
eller
i lupinernas tid
saknar trängselavgifterna
i folkhemmet
att ljuga är fult
narras går bra
beivras enligt jantelagen

Owe Skoogström




Fri vers av owe skogström
Läst 588 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

owe skogström